Futbol sala

Festival de Drahovsky i l’Industrias a Saragossa (3-11)

L’eslovac (5 gols) ha liderat l’exhibició de l’equip colomenc en la segona jornada de la lliga

L’Industrias ha sumat el primer triomf de la lliga i ho ha fet amb una exhibició golejadora a la pista del Saragossa on no oblidaran durant un bon temps el nom de Drahovsky, autor de cinc gols, quatre en la segona part. El pivot eslovac s’ha afegit a la festa que ha començat en el primer temps el capità de l’equip de Santa Coloma David Álvarez, que amb un doblet en els minuts 5 i 7. Els locals ha anat sempre a remolc i més quan Drahovsky ha fet el seu primer gol (0-3). Els jugadors catalans han acabat ballant els seus rivals a la pista i celebrant una de les seves més grans golejades de la seva història. Santos (2), Corso, i Bermusell també han vist porteria.