Gimnàstica

L’equip espanyol, amb Uma Méndez, acaba dotzè en conjunts en el mundial de ritmica

S’ha classificat per la final de mixt, tres cercles i dues maces, amb la sisena posició

L’equip espanyol, amb la catalana Uma Méndez, ha finalitzat en la dotzena posició dels conjunts del mundial que s’està disputant a Kitakyushu, al Japó. Ha sumat un total de 73.950 punts en el combinat dels exercicis de cinc pilotes i el mixt, tres cercles i dues maces. El títol ha sigut per Rússia amb 88.350, per davant d’Itàlia (86.000) i de Bielorússia (85.400). L’equip estatal ha estat format per la rosinca Uma Méndez (CGR Figueres), les valencianes Ana Gayán, Mireia Martínez i Patricia Pérez, l’aragonesa Inés Bergua i l’andalusa Valeria Márquez.

El conjunt espanyol s’ha classificat per la final de l’exercici mixt amb la sisena plaça amb una puntuació de 39.150. Aquesta final dels vuit millors es farà diumenge. En la qualificació de cinc pilotes, amb la participació de la gironina Uma Méndez, no ha pogut passat a la final i ha acabat dotzè amb 34.800 després d’un parell de caigudes d’aparells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)