Rugbi

La Santboiana i el Barça no fallen a la lliga abans del derbi

Es consoliden en la part alta amb victòries als camps del CR Les Abelles (22-44) i del Gernika (22-26) respectivament

La Santboiana i el Barça caminem amb pas ferm a la lliga abans de la topada que tindran en el clàssic català del proper diumenge a la Teixonera. Els dos equips han sumat a domicili el tercer triomf en quatre partits i es mantenen en la part alta de la taula. La Santboiana, tot i les baixes de Jorba i Tauli –convocats per la federació espanyola–, ha estat molt superior al CR Les Abelles (22-44) en un partit on s’ha lluït el mig d’obertura internacional argentí Javier Rojas, autor d’una marca, cinc transformacions sense error i un cop de càstig. La seva direcció ha permès, a més, trobar vies d’aigua en la defensa local, que ha acabat encaixant marques de Vía, Contadrdi, Bianchini i Joan López.

El Barça, per la seva banda, ha patit més al camp del cuer, el Gernika (22-26), en un partit que s’ha complicat en els últims minuts. La victòria semblava sentenciada després d’una marca de Bacchi (10-26) però els bascos han tret la rauxa i dos assajos seguits d’Urrutia i González han obligat els blaugrana a no perdre el cap en els minuts finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)