Més esport

Aschwin Wildeboer

Nedador del CN Sabadell

«Si havia d'afluixar era aquest any»

«Els canvis són força dràstics i em costarà uns deu o dotze mesos que el cos els assimili»
«Fins ara no havia arribat a una final important i, de sobte, neda a aquest nivell»
«Poden passar dues coses: que el desgast s'apoderi del cos o que vagi entrant en forma»

Aschwin Wildeboer feia una lectura realista del setè lloc signat en els 100 m esquena. Va admetre no haver arribat a Budapest «al cent per cent», en bona part a causa dels canvis «força dràstics» realitzats en la seva preparació. «Em costarà deu o dotze mesos que el cos els assimili i sigui capaç de competir d'aquesta manera», va explicar el sabadellenc. No és casualitat que hagi fet aquests canvis durant el 2010, ja que el repte del sabadellenc va més enllà d'aquest europeu: «L'objectiu són els Jocs [Londres 2012] i si havia d'afluixar una mica i fer canvis era aquest any. És el risc que he corregut.»

Pel que fa les proves que li queden per nedar a Budapest (50 i 200 m esquena), considera que és difícil preveure com respondrà: «Si no estàs fi del tot poden passar dues coses: o que el cansament s'apoderi del cos o bé vagis entrant en forma.» Ahir va sentir-se còmode fins que als 75 metres de cursa es va quedar «sense energia». Un fet que no va passar a Camille Lacourt, que ha esclatat a la piscina hongaresa. Wildeboer n'és el primer sorprès: «És cert que té classe, neda molt bé, però una millora així sorprèn molt. Ningú ho esperava.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)