Hoquei sobre gel

El Puigcerdà apallissa el Milenio Panthers de Logronyo i segueix líder

El 16-6 sobre el Milenio anthers de Logronyo permet el Club Gel Puigcerdà seguir liderant la classificació de la lliga estatal, després d’un partit en què només la primera part (4-2) va ser disputada. Marco Lucarini, habitualment reserva, es va lluir en la porteria local i Oriol Boronat va fer dos gols. Ignat Zemchenko amb cinc va ser el màxim realitzador de l’equip de Salva Barnola, que el 4 de desembre jugarà el duel català contra el Barça.

L’equip femení del Puigcerdà va perdre per 3-2 a la pròrroga a Valdemoro, a la pista d’un rival directe en la lluita per entrar al play-off. Júlia Puigpinós va fer l’empat a 1 a la primera part i Paula Giménez Pereiro posava per davant les cerdanes.