Futbol sala

Derrota immerescuda de l’Industrias en el darrer segon (1-2)

El Palma ha marcat a porta buida en l’últim instant

L’Industrias Santa Coloma ha encaixat una derrota immerescuda contra el Palma (1-2) en el darrer instant de partit al encaixar un gol a porta buida quan estava atacant de cinc i sense porter per aconseguir la victòria. Els colomencs han fet mèrits per sumar un punt, però no han estat afortunats.

En els primers minuts Sepe ha rebut un fort cop i no ha pogut tornar a la pista fins ben entrada la segona meitat. El Palma, un dels grans de la lliga, ha començat a dominar, però el partit s’ha anivellat en intensitat i el porter local Borja Puerta ha fet bones aturades. No ha pogut evitar el 0-1 que ha marcat Vilela en el minut 17 en la sacada d’un corner. Els colomencs també han tingut alguna ocasió, la millor a cinc segons del descans en una sacada de falta.

L’Industrias han sortit amb ganes d’empatar en la segona meitat i en el minut sis de la represa Verdejo ha aprofitat una gran passada de Drahovsky per fer l’1-1. L’empat en el marcador també ha anivellat el joc a la pista i els dos equips han tingut ocasions per avançar-se. Tots dos equips han atacat sense porter en els darrers cinc minuts buscant el gol de la victòria. Els colomencs han perdut la pilota en atac en els darrers segons i Marlon ha xutat des de la seva àrea i la pilota ha entrat a la porteria buida de l’Industrias en el darrer segon del partit.