Handbol

Toni Gerona qualifica de “caòtica” l’organització de l’europeu

El seleccionador català de Sèrbia critica la falta de mesures sanitàries, la manca de testos i el retard en les proves

El seleccionador de Sèrbia, el català Toni Gerona, ha qualificat de “caòtica” l’organització de l’europeu d’Hongria i Eslovàquia en referència a les mesures de seguretat sanitària. “Persones sense mascareta en el mateix passadís que els equips, no hi ha prou testos per totes les seleccions i retard en la presa de proves. Resultat: alguns jugadors ja estan infectats. Com podrem jugar d’aquesta manera?”, es pregunta a través de les xarxes l’entrenador tortosí, que va donar positiu per la Covid-19 la setmana passada.

Sèrbia, que juga en el grup C a Szeged (Hongria), debuta demà (18 h) contra Ucraïna. Després es disputarà un duel de màxima intensitat entre Croàcia i França (20.30 h). En el combinat balcànic també va donar positiu la setmana passada el blaugrana Luka Cindric i Domagoj Duvnjak, i s’haurà de veure si ja estan en condicions per jugar, després que l’EHF hagi reduït el temps de quarantena dels contagiats, dels catorze fins als cinc dies. La selecció francesa ha estat un dels combinats més afectats per la pandèmia i des que es va iniciar la fase de preparació del campionat s’han detectat fins a deu casos, entre ells Nikola Karabatic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)