Tennis

Austràlia torna a cancel·lar el visat a Djokovic

El ministre d’Immigració Alex Hawke revoca la decisió del jutge el que hauria de comportar la deportació del tennista serbi

El ministre d’Immigració del govern australià, Alex Hawke, que tenia la pilota a la teulada, ha decidit avui emparar-se en l’article 133 i revocar la decisió del jutge del Tribunal del circuit federal Anthony Kelly, que havia permès a Novak Djokovic recuperar el seu visat i participar en l’obert d’Austràlia tot i no estar vacunat. Després de cinc dies d’espera, Hawke revoca la sentència i no permet l’entrada al país del serbi perquè no està vacunat. “Avui he exercit el meu poder d’acord amb la secció 133C(3) de la Llei d’Immigració per cancel·lar el visat del senyor Novak Djokovic basant-me en raons sanitàries i del manteniment de l’ordre per ser d’interès públic”, ha assenyalat el ministre en un breu comunicat. El número u mundial havia viatjat el 5 de gener a Melbourne amb una exempció mèdica que el permetia jugar l’obert d’Austràlia sense estar vacunat, tot i que després les autoritats de Duanes li van cancel·lar el visat i el van detenir fins que dilluns una resolució judicial va donar la raó al tennista.

Amb la cancel·lació del visat, els advocats de Djokovic tenen la possibilitat de recórrer la decisió als tribunals per intentar que participi en l’obert d’Austràlia, tot i que no hi hauria cap seguretat que el pogués acabar si hi ha un altre gir en aquest serial mediàtic. En tot cas, el tennista de Belgrad no serà ni detingut ni deportat avui en espera d’un nou interrogatori que s’efectuarà demà amb els funcionaris d’Immigració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)