Tennis taula

Els catalans arriben a totes les finals individuals i de dobles de l’estatal

Sofia-Xuan Zhang jugarà la final femenina i Marc Duran la masculina

Totes les finals individuals i de dobles del campionat d’Espanya que s’està disputant a Santander tindran aquesta tarda representació catalans. Sofia-Xuan Zhang s’enfrontarà a Sofia Barba (Rivas) pel títol individual femení (18.15 h). En la semifinal la girona ha derrotat per 4-1 Elvira Rad (Burgos). En els vuitens de final han estat eliminades Sílvia Coll (Girbau Vic), Mariona Munné (Sant Cucat) i Jana Riera i Clàudia Caymel, del Tramuntana Figueres. Les quatre han perdut per un ajustat 3-4.

En el quadre masculí Marc Duran (Asisa Borges Vall) jugarà contra Francisco Miguel Ruiz (Independent) la final (19 h). En la semifinal el vilanoví s’ha desfet per 4-1 de David Berzosa (Burgos). En els quarts ha estat eliminat l’igualadí Joan Masip (Asisa Borges Vall) i l’alacantí del Borges, Alberto Lillo, que ha perdut contra el seu company d’equip Marc Duran per 4-2. En els vuitens s’ha quedat Pau Lloret (Badalona).

Sofia-Xuan Zhang i Carlos Caballero (Priego) jugaran la final del dobles mixtes (16 h) contra Maria Xiao (Cartagena) i Jesús Cantero (independent), mentre que la gironina i Sílvia Coll i buscaran el títol de dobles femenins (17.30 h) contra Ainhoa Cristobal i Eugenia Sastre (So Cladera). La final de dobles masculins (16.45 h) serà completament catalana. Iker González i Norbert Tauler (CER l’Escala) s’enfrontaran a Marc Duran i el català de l’Arteal gallec, Oriol Monzó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)