Tennis taula

El Reus Ganxets Miró i l’Asisa Borges Vall jugaran les finals de copa femenina i masculina

Les reusenques lluitaran per revalidar el títol

El Reus Ganxets Miró s’ha classificat per la final de la copa de la reina i l’Asisa Borges Vall jugarà la final de la copa del rei en el campionat d’Espanya que s’està disputant a Santander. En el quadre femení el Reus Ganxets Miró format per Sara Ramírez, Jessica yamada i Svetlana Bakhtina ha superat en la semifinal per un clar i ràpid 3-0 el Priego i s’enfrontarà a la final a l’UCAM Cartagena que s’ha desfet també per 3-0 del Linares. El conjunt reusenc lluitarà per revalidar el títol que tant brillantment va guanyar l’any passat.

El Tramuntana Figueres ha quedat eliminat en els quarts de final al perdre per un ajustat 2-3 contra el Priego després de dominar per 2-1. En la fase de grups, el Reus Ganxets Miró ha acabat primer i ha passat directament a la semifinal al guanyar per 3-0 el Jaén i el Ciudad de Narón. El Tramuntana Figueres ha acabat segon i ha passat als quarts de final al perdre per 0-3 contra el Linares i guanyar el Leka Enea i el Pontevedra per 3-0. El Girbau Vic, tercer l’any passat, ha quedat eliminat al perdre per 0-3 contra l’UCAM Cartagena i per 1-3 enfront el Priego.

Final repetida

L’Asisa Borges Vall repetirà la final de l’any passat, en que es va haver de conformar amb la segona posició, contra el Priego. El conjunt de les Garrigues format per Marc Duran, Joan masip, Viktor Brodd i Alberto Lilloha derrotat en la semifinal per 3-1 al Leka Enea A. El Priego s’ha classificat per la final al superar en la semifinal per 3-0 l’Arteal. En els quarts de final l’Asisa Borges Vall ha derrotat per 3-0 l’Alzira.

En la fase de grups masculina l’Asisa Borges Vall ha finalitzat primer després de guanyar per 3-0 el Múrcia i el Leka Enea B, i per un ajustat 3-2 l’Universidad de Burgos. El CER Robin L’Escala ha quedat eliminat després de guanyar per 3-0 el Vilagarcia, i perdre per 1-3 contra el Priego i el San Sebastian de los Reyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)