Esports de muntanya

Mònica Bosch, coordinadora de la candidatura Pirineus-Barcelona 2030

L’exesquiadora olímpica i presidenta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, Mònica Bosch, serà la nova coordinadora del projecte de candidatura olímpica Pirineus-Barcelona 2030. Bosch, que en els propers dies deixar les seves funcions a la federació, serà l’encarregada de liderar l’equip tècnic que està preparant el projecte, sota la coordinació del Departament de la Presidència.

Bosch va néixer l’any 1972 a Sabadell i des de l’any 2016 està al capdavant de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, primer com a directora general i des del 2020 com a presidenta. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses (UOC), Bosch, que ja havia format part de l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Barcelona dels Jocs Olímpics d’Hivern, des d’on va participar en l’elaboració del Pla estratègic dels esports d’hivern a Catalunya, també té una llarga experiència en el món de l’esquí alpí. Ha participat en dos Jocs Olímpics d’Hivern (Llillehammer ’94 i Nagano ’98) i en quatre campionats del món; va aconseguir dues medalles d’or a la Universiada de Jaca’95, i va ser campiona d’Espanya els anys 1985, 1992, 1996 i 1997 i va quedar en quarta posició a la Copa d’Europa ’97, entre d’altres fites.

Bosch va defensar en una entrevista en aquest diari que pràcticament totes les proves d’esquí es podien fer a Catalunya davant de la reclamació del govern aragonès de presentar una candidatura conjunta.

El relleu a la federació catalana mentre Bosch treballi per a la candidatura l’agafarà David Samper

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)