Esquí

Marco Odermatt guanya la general de la copa del món masculina

Kilde s’imposa en el descens i Goggia s’adjudica el descens femení

El suís Marco Odermatt ha guanyat la general de la copa del món al ser segon en el descens que ha iniciat les finals de la copa mundial que es disputen fins diumenge a l’estació francesa de Courchevel. El suís, de 24 anys, és la primera vegada que la guanya, i ho ha fet amb 1.459 punts, per davant del noruec Aleksander Aamodt Kilde que n’ha sumat 1.100. Aleksander Aamodt Kilde ha acabat quart en aquest últim descens i s’ha emportat el títol en aquesta especialitat. Marco Odermat ja s’havia assegurat el títol en la modalitat del gegant.

En la categoria femenina la general encara està en joc entre la nord-americana Mikaela Shiffrin i l’eslovaca Petra Vlhová, però en aquesta jornada s’ha decidit el títol de descens que ha guanyat la italiana Sofia Goggia, que ha acabat dotzena en aquest últim descens. Ha sigut el tercer títol de l’italiana en aquesta modalitat. Mikaela Shiffrin ha donat un pas important cap al títol de la general, ja que ha guanyat la prova i Petra Vlhová ha acabat setzena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció