Futbol sala

El Barça empata (2-2) a la pista d’un intens Còrdova

El Barça ha empatat (2-2) en la seva visita a la pista del Còrdova en un partit intens i anivellat. El conjunt andalus s’havia assegurat la permanència al guanyar un partit ajornat i ha lluitat per la victòria sense pressió. Els blaugrana continuen líder amb sis punts d’avantatge sobre l’Inter i el Cartagena.

Els locals s’han avançat amb un gol en el minut vuit de Zegui i els blaugrana han hagut de remuntar. Al quart d’hora de joc Dyego i Adolfo han marcat en un minut i mig de diferència per situar l’1-2 en el marcador amb que s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Barça ha tingut ocasions per ampliar la diferència, però no ha estat encertat. El Còrdova ha empatat a nou minuts del final amb un gol de Shimizu i ha anat a buscar la victòria. En els darrers tres minuts ha anat de cinc sense porter i el Barça ha tingut l’ocasió de marcar a porteria buida, però no ho ha aconseguit.