Rugbi

La Santboiana tomba el Barça (30-23) i jugarà les semifinals

La Santboiana jugarà les semifinals de la lliga després d’imposar-se al Barça al Baldiri Aleu (30-23) en el derbi més decisiu de les últimes temporades. El duel no ha decebut a les expectatives i ha tingut intensitat, jugades de gran qualitat i incertesa fins als darrers segons ja que el Barça ha buscat a la desesperada una acció que li permetés forçar la pròrroga.

La Santboiana ha començat el partit de forma fulgurant i amb dues marques d’Anguita i Jorba, transformades per Rojas (infal·lible avui) (14-0) han obligat els blaugrana a anar a remolc. L’equip de Monteagudo, amb tot, no s’ha rendit i en la segona part completat la remuntada després d’una marca de l’internacional Joan Losada, la transformació de Güemes i un drop del mig d’obertura argentí (17-18).

La Santboiana s’ha tornat a posar les piles i un dels jugadores de la casa, Marcos Puig, ha fet una marca clau. Vuit punts seguits de Rojas xutant a pals han deixat el partit gairebé resolt (30-18), però al Barça encara li ha quedat benzina per una última càrrega. Aira ha fet el 30-23 encara amb 13 minuts per davant. Güemes ha fallat un xut relativament senzill però l’equip ha continuat pressionant per buscar una altra marca, però els locals han defensat bé i han pogut celebrar la victòria amb l’afició sobre la gespa.

El rival del degà sortirà del duel pendent de resolució per la federació entre l’Alcobendas i el Cisneros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)