Més esport

Martín Molina conquereix l’or del pes mosca en l’europeu de boxa

El púgil terrassenc ha aconseguit l’unanimitat dels jutges en la final contra el britànic Kiaran MacDonald

El púgil terrassenc Martín Molina ha assolit el títol europeu en el pes mosca (48-51 kg) després de vèncer el britànic Kiaran MacDonald en la final disputada a Erevan (Armènia). El català, amb menys alçada que l’altre finalista, ha temptejat el seu rival en els compassos inicials, però no ha tardat a prendre la iniciativa, seguint les indicacions des del seu racó del ring. Ha arribat al final del primer assalt més ofegat que MacDonald, però conscient que ja anava per davant en les notes dels jutges. En el segon assalt ha enllaçat bones combinacions, seguides d’encertades defenses. En el tram final, el boxador britànic ha intentat arraconar Molina en un intent a la desesperada per capgirar el signe del combat. Però la pugna ja estava resolta i els cinc jutges han puntuat a favor del vallesà.

Molina havia tingut molts més problemes en les semifinals, en què es va haver de desfer de l’ucraïnès Dmytro Zamotaev per un ajustat 3-2.

Himne franquista

L’anècdota de la cerimònia de premis és que en el moment de pujar al podi ha sonat la Marxa Real, l’himne espanyol de l’època franquista, amb la lletra que va composar el poeta andalús José María Pemán per encàrrec de Miguel Primo de Rivera.

Adrián Thiam, bronze del pes welter lleuger

L’altra boxador català en el campionat, el tarragoní Adrián Thiam, es va haver de conformar amb el bronze després de perdre la semifinal del pes welter lleuger (-63 kg) contra el francès Lounes Hamraouie (4-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)