Més esport

Acord renovat per a la formació dels esportistes del CAR

Esportcat i Johan Cruyff Institute han renovat el conveni de col·laboració a partir del qual esportistes d’elit del CAR de Sant Cugat es beneficien de beques d’estudi i condicions especials per combinar la carrera esportiva amb una formació acadèmica en gestió esportiva. És una via per preparar-se per a la transició al mercat laboral quan es retirin.

L’acord s’allarga per quatre anys més i reforça una col·laboració que va començar el 2013. “La renovació del conveni amb Johan Cruyff Institute per quatre anys més significa avançar-nos i oferir als nostres esportistes d’alt rendiment la possibilitat d’aquesta formació dual. Una formació que ja reben a través de l’esport perquè els nodreix d’eines per obrir-se a aquest futur que els espera molt a prop, i una formació acadèmica de qualitat perquè puguin continuar treballant en allò que estimen, que és el món de l’esport”, ha comentat la secretària general de l’esport i de l’activitat física, Anna Caula, en qualitat també de presidenta del consell d’administració del CAR de Sant Cugat. Caula ha firmat el conveni juntament amb la general mànager de Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis. En l’acte, també hi han estat presents el director del CAR, Ramón Terrassa, i tres dels esportistes que han cursat el Màster en Màrqueting i Gestió Esportiva Semipresencial becats per Johan Cruyff Institute aquest any: l’atleta de fons Artur Bossy, el jugador d’hoquei sobre herba Miki Delàs i la jugadora de tennis de taula Gàlia Dvorak.

“Per al CAR, la carrera dual és un element fonamental. Entenem que l’esportista ha de ser el centre d’atenció de tots els professionals del CAR: entrenadors, preparadors físics, serveis mèdics, etc., i també dels professionals de la formació que faran possible els estudis durant la seva etapa professional esportiva. Això no ho podem fer sense l’ajuda de les organitzacions que puguin aportar més valor”, ha valorat Ramón Terrassa.

En nom de Johan Cruyff Institute, Mariël Koerhuis ha expressat la satisfacció de “tornar al CAR per renovar el compromís de continuar treballant junts en la formació dels esportistes d’elit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)