Més esport

Les medalles de l’esport premien la dedicació

Reconeixement. La Generalitat homenatja quinze persones de les comarques gironines en uns guardons que arriben a la 41a edició

La Generalitat va homenatjar quinze persones de la demarcació per la seva dedicació a l’esport, en diverses disciplines, en la 41a edició de les medalles de l’esport. Els guardonats són Víctor Álvarez (Sant Martí Vell, doma clàssica), Lourdes Barba (Porqueres, atletisme), Alfons Brosel (Llívia, excursionisme), Fermí Cunill (Salt, diversos esports), Joan Curto (Palamós, futbol), Cipriano Fernández (Girona, bàsquet), Llúcia Güell (Olot, diversos esports), Roser Lozano (Girona, diversos esports), Enric Mestres (Sant Feliu de Guíxols, futbol i futbol sala), Enric Sánchez (Girona, tennis), Simon Serra (Maçanet de la Selva, hoquei), Teresa Tenas (Campdevànol, diversos esports), Martí Teixidor (Sant Julià de Ramis, handbol), Pere Vilà (Castellfollit, natació) i Emili Vilert (Sant Feliu de Guíxols, futbol).

L’entrega de les medalles es va fer ahir al vespre al pati de les Magnòlies de l’edifici de la Generalitat a Girona. Van assistir a l’acte, entre altres, la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula, i l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, entre altres representants institucionals. Les medalles de l’esport van néixer el 1980 per homenatjar les persones que d’una manera anònima i desinteressada havien treballat o treballaven per l’esport. Entre totes les edicions, ja s’han reconegut 668 persones, d’arreu de les comarques gironines i en diverses modalitats esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)