Més esport

La 5a nit de l’esport de Blanes, amb 50 premiats

Després d’un parèntesi de dos anys a causa de les restriccions per la covid, Blanes ha celebrat la cinquena edició de la nit de l’esport, que ha reunit gairebé un miler de persones a la ciutat esportiva. L’objectiu de la festa esportiva és premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi que vulguin participar-hi. Es van premiar una cinquantena d’esportistes i col·lectius. A l’acte, hi va assistir la cap de la representació territorial d’Esports de la Generalitat a Girona, Anna Julià, a més de regidors del consistori i representants dels ajuntaments de Malgrat de Mar i Palafolls i del consell comarcal de la Selva.

També hi va haver reconeixements especials, entre els quals a tres esportistes blanencs internacionals: Melanie Serrano, que ha tancat una etapa molt llarga al FC Barcelona; la jugadora de bàsquet Iho López i el futbolista Adrià Guerrero, que juga al Zuric suís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)