Tennis

Nick Kyrgios torna a protagonitzar una imatge curiosa

Kyrgios li va demanar consell a una espectadora que era a la graderia per veure on volia que saqués per guanyar el partit

El tennista australià Nick Kyrgios va tornar a ser protagonista a la pista una vegada més i no només per arrencar amb victòria la seva participació en el torneig de Washington. En tornar a la competició després de perdre la final de Wimbledon amb Novak Djokovic, es va imposar amb total comoditat davant el nord-americà Marcos Giron per 6-3 i 6-2.

El partit va deixar una d’aquelles imatges curioses que acostuma a protagonitzar Kyrgios. Amb 6-3 i 5-2, l’australià va disposar de tres boles de partit. Va ser llavors quan es va dirigir a dialogar amb una espectadora a qui va preguntar on volia que enviés el servei per aconseguir la victòria, i després d’un breu diàleg, va tornar al seu lloc. En el primer intent, la pilota va quedar a la xarxa, mentre que amb el segon va forçar l’error de l’oponent i es va endur la victòria. Ràpidament, el vídeo es va tornar viral a les xarxes socials i centenars d’usuaris van comentar l’actitud del tennista.

A la següent ronda, disputada aquesta mateixa matinada, s’ha enfrontat a Tommy Paul, a qui ha derrotat per 6-3 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)