Atletisme

Marcel Jacobs regna en l’esprint

L’italià imposa els galons en l’hectòmetre, igualant el rècord del campionat europeu (9.95), i l’alemanya Gina Lückenkemper (10.99) fa saltar la banca, amb la britànica Asher-Smith lesionada i la suïssa Kambundji encallada en els últims metres

Sense l’exuberància de la competició olímpica, però recuperat dels problemes físics del mundial, l’italià Lamont Marcel Jacobs es va coronar rei de la velocitat europea, igualant el rècord del campionat en l’hectòmetre (9.95). El britànic Zharnel Hughes, segon, també va trencar la barrera dels 10 segons (9.99). La banca va saltar en la final femenina, en què la britànica Dina Asher-Smith es va lesionar a mitja recta, i la suïssa Mujinga Kambundji es va encallar quan ja albirava el títol. L’alemanya Gina Lückenkemper va tenir una millor progressió i es va acabar emportant l’or per mil·lèsimes de segon (10.99), amb el mateix registre que la campiona helvètica. La britànica Daryll Neita va completar el podi (11.00) en un final molt ajustat.

Bestué, semifinalista

En les semifinals de 100 m, la santcugatenca Jael Bestué va ocupar el cinquè lloc de la tercera sèrie amb un registre de 11.40, el dotzè en el sumari global, i no va poder accedir a la final. La recordista catalana (11.19) va fer una cursa molt similar a les eliminatòries (11.39). No va tenir una bona posada en acció i la seva progressió no va ser suficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)