Atletisme

Derrota de Duplantis en la perxa del memorial Van Damme de la lliga del diamant

La pista de Brussel·les viu tres millors marques mundials de l’any

Armand Duplantis ha estat derrotat en la prova de perxa del Memorial Van Damme de Brussel·les de la lliga del diamant. El suec, campió olímpic i mundial, i que té el rècord del món, només ha saltat 5,81 m i després ha fet tres nuls en 5,91. L’ha superat el filipí Ernest John Obiena que ha saltat al tercer intent el 5,91 m. L’última derrota d’Armand Duplantis va ser el 26 d’agost de 2021 en la reunió de Lausana de la lliga del diamant.

El míting ha tingut tres millors marques mundials de l’any. El kenyà Jacob Krop l’ha fet al guanyar els 5.000 m amb 12:45.71, i sis atletes han baixat dels tretze minuts. L’ucraïnesa Yaroslava Mahuchikh ha saltat 2,05 m, millor marca de l’any i rècord ucraïnès. La nord-americana Kara Winger s’ha imposat en la javelina amb 68,11 m, nova millor marca mundial de l’any i rècord dels Estats Units.

En els 100 m la jamaicana Shelly-Ann Fraser Pryce, campiona mundial i dominadora de la distància durant tota la temporada, ha acabat segona amb 10.74 per darrera de la seva compatriota Shericka Jackson, campiona mundial de 200 m, que ha guanyat amb 10.73.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)