Més esport

L'esport català fa l’ofrena floral amb motiu de la Diada

Diversos clubs i agrupacions esportives del país, com el Barça i l’Espanyol, han fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Tampoc no hi ha faltat la UFEC, amb el seu president Gerard Esteva al capdavant i els presidents dde les federacions catalanes.

La delegació blaugrana ha estat formada pel president Joan Laporta, juntament amb Rafael Yuste, vicepresident primer de l’Àrea Esportiva, Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional i portaveu de la Junta Directiva, Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica, Miquel Camps, portaveu adjunta de la Junta i responsable dels Esports Amateurs, Joan Solé, directiu responsable de l’Handbol i Jordi Casals, president del Barça Atlètic.

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esports del Club com Eric Garcia del primer equip de futbol masculí i Alexia Putellas i Jonatan Giráldez, del femení.

A més, pel que fa a la resta de seccions, també hi han assistit Saras Jasikevicius i Nikola Mirotic del bàsquet, Luka Cindric de l’handbol, Jesus Velasco i Miquel Feixas del futbol sala i Edu Castro i Sergi Panadero de l’hoquei patins, així com el coordinador esportiu Gaby Cairo. També han estat presents a l’acte diversos jugadors i jugadores del Fundació Barça Genuine.

Per part de l’Espanyol, la comitiva l’ha encapçalat el CEO del club, Mao Ye Wu, acompanyat pel conseller i exjugador, Rafa Marañón, i també hi han pres part els jugadors del primer equip Sergi Gómez i Pol Lozano, i les futbolistas Marta Turmo i Renata Cavili, a més dels ambaixadors Dolors Ribalta i Raúl Longhi. També hi ha hagut representació del futbol base perico, de los RCDE Special i de la FCPE amb el seu president Ton Roig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)