Més esport

Milers de persones a la Fira de l’esport català

El Moll de la Marina de Barcelona ha estat l’escenari de la Fira de l’esport català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport Català i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Unes 10.000 persones, segons l’organització, han passat pel certamen, que ha tingut la presència activa d’una cinquantena de federacions del país.

Els assistents, petits i grans, han pogut practicar i conèixer més a fons les diverses disciplines. “Teníem un objectiu molt clar, que era promocionar tots els esports catalans, i ho hem aconseguit. Amb aquesta tercera fira de l’esport català hem donat veu a esports menys coneguts”, ha explicat el president de la UFEC, Gerard Esteva. “Hem fet un pas més. Estem aquí amb totes les federacions catalanes, per demostrar que l’esport és un dels pilars més importants per a cohesionar la societat catalana”, ha comentat la secretària general de l’Esport i l’Activitat Física, Anna Caula.

Hi havia nombroses federacions i esports representats: patinatge; motociclisme, ACELL, ciclisme, tennis taula, korfbol, federació d’entitats excursionistes de Catalunya, futbol americà, halterofília, físic-culturisme, escacs, triatló, caça, esgrima, motonàutica, golf, gimnàstica, orientació, sords, agility, discapacitats físics, pàdel, bitlles, paralítics cerebrals, pitch &Putt, coloms esportius, tennis, boxa, tir amb arc, aèria, taekwondo, ball esportiu, futbol sala, voleibol, rugbi, beisbol, hockey, surf, activitats subaquàtiques i natació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)