Handbol

Josep Blanchart abandona la gerència del BM Granollers

El directiu vallesà fa un pas al costat per motius personals, però continuarà vinculat a l’entitat, on aportarà la seva dilatada experiència organitzativa. El nou director general del club és Víctor Vilà

Josep Blanchart, gerent del BM Granollers i amb més de trenta anys d’experiència en tasques de responsabilitat al capdavant del club vallesà, fa un pas al costat per motius personals i ha estat substituït per Victor Vilà. El nou director general, que va en la línia de professionalitzar l’estructura de l’entitat presidida per Alfred Serra, serà presentat demà a les plantilles dels primers equips masculí i femení, i pròximament farà una compareixença davant els mitjans de comunicació.

En un comunicat, el BM Granollers “vol agrair a Josep Blanchart la grandíssima tasca executada al capdavant del club durant més de 30 anys, on gràcies a la seva feina la nostra entitat ha pogut assolir grans fites tant en l’àmbit esportiu com social a escala local, nacional i internacional”. Blanchart continuarà vinculat a l’entitat duent a terme tasques importants on, gràcies a la seva experiència, aportarà molt valor pel seu desenvolupament. L’exgerent del BM Granollers és una persona reconeguda més enllà de l’handbol català, tant per la seva feina al club com per les tasques de direcció de competició que ha exercit en els mundials del 2013, el 2015 i més recentment el campionat del món femení, que va tenir la capital del Vallès Oriental com l’epicentre i l’escenari de tota la fase final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)