Tennis

Badosa abandona el WTA 1000 de Guadalajara per malaltia i no jugarà les WTA Finals

L’empordanesa ha perdut el primer set per 6-2 i s’ha retirat de la pista

Paula Badosa ha abandonat per malaltia el WTA 1000 de Guadalajara (Mèxic) i amb aquesta retirada ha dit adeu a les seves possibilitats de poder jugar les WTA Final aquesta temporada. L’empordanesa, primera cap de sèrie del torneig i número 8 del rànquing mundial, no ha estat còmoda dins la pista des de l’inici del partit contra la bielorussa Victoria Azarenka i ha encaixat un 4-0 d’entrada. Amb el 4-1 ha parlat amb el seu entrenador i ha continuat jugant, però després de perdre el primer set per 6-2 en 32 minuts ha decidit retirar-se.

La jugadora de Begur ha explicat després del partit el seu abandonament: “Sento molt no haver pogut continuar, però porto dies malalta. He intentat recuperar-me de totes les maneres i no ha estat possible. Estic molt trista d’anar-me’n perquè em feia il·lusió competir aquí a Guadalajara, d’on guardo records bonics”.

Paula Badosa necessitava arribar com a mínim a les semifinals per poder jugar les WTA Finals que disputen a final de temporada les vuit millors jugadores. Actualment és l’onzena i ha quedat definitivament fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)