Tennis

Paula Badosa es queda fora de les WTA Finals

Tennis. L’empordanesa ha abandonat el WTA 1.000 de Guadalajara per malaltia, després de perdre el primer set per 6-2 en mitja hora

Paula Badosa s’ha quedat fora de les WTA Finals després de quedar eliminada en el primer partit que ha disputat en el WTA 1.000 de Guadalajara (Mèxic). L’empordanesa, primera cap de sèrie del torneig i número 8 del rànquing mundial, ha abandonat per malaltia després del primer set, que ha perdut per 6-2, en 32 minuts de joc. Paula Badosa no sumarà els punts necessaris per acabar entre les vuit millors de l’any que disputen aquest torneig final. La jugadora de Begur havia d’arribar com a mínim a la semifinal a Guadalajara. Actualment és l’onzena i ha quedat definitivament fora.

La temporada passada Paula Badosa va disputar les WTA Finals, que es van disputar precisament a la localitat mexicana de Guadalajara, i va arribar a la semifinal en la seva primera participació. En aquesta edició, el torneig entre les vuit millors jugadores del món es disputarà del 31 d’octubre al 7 de novembre a la localitat de Fort Worth, Texas, als Estats Units.

L’empordanesa no va estar còmoda a la pista en cap moment, i des del començament del partit es va veure superada per la bielorussa Victoria Azarenka. Va encaixar un 4-0 d’entrada; després del 4-1 Paula Badosa va anar a parlar amb el seu entrenador i va continuar jugant. Quan va perdre el primer set per 6-2, en només 32 minuts de joc, va decidir retirar-se.

La jugadora de Begur va explicar, en la roda de premsa de després del partit, que estava malata i que per això havia abandonat: “Sento molt no haver pogut continuar, però fa dies que estic malalta. He intentat recuperar-me de totes les maneres i no ha estat possible. Estic molt trista d’anar-me’n perquè em feia il·lusió competir aquí, a Guadalajara, d’on guardo records molt bonics.”

LES VUIT MILLORS

Les WTA Finals es disputaran del 31 d’octubre al 7 de novembre a Fort Worth (Texas)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)