El Barça tanca la marató de partits amb un triomf plàcid a Valladolid (28-42)

El Barça ha tancat la seva marató de partits –sis en onze dies– amb una victòria plàcida contra el Valladolid (28-42), en la vuitena jornada de la lliga Asobal. Amb moltes baixes, el conjunt castellà no ha pogut oposar resistència a l’allau de joc de l’equip de Carlos Ortega, que ja havia donat descans a Petrus i Cindric i ha reservat alguns dels jugadors amb més càrrega de minuts. Amb aquest panorama, el central del planter Bruno Reguart ha fet el seu debut en l’Asobal i ha contribuït al triomf amb dos gols. El màxim anotador ha estat Hampus Wanne, amb set dianes.

El conjunt blaugrana ha marcat diferències només començar. Quatre aturades de Nielsen han donat ales a l’atac del Barça, que a gairebé gol per minut ha segellat un primer parcial d’1-7 (8’). David Pisonero ha demanat temps mort i el Valladolid ha agafat aire després de l’exclusió de Domen Makuc (10’). Sense el central eslovè, Carlos Ortega ha fet entrar a pista al jove talent del planter Bruno Reguart, que ha disposat d’aquesta manera dels seus primers minuts a l’Asobal. Amb moltes baixes, el conjunt local no podia neutralitzar la velocitat de joc blaugrana. Ho ha intentat amb atacs amb set jugadors, però el Barça no ha perdonat a porteria buida i ha tancat la primera meitat amb un escandalós 12-23, amb 6 gols de Blaz Janc.

Amb el partit decidit, la segona part no ha tingut més història. Més enllà de la diferència de gols, el partit ha tingut alguna curiositat tàctica com l’atac del Valladolid amb dos jugadors de primera línia i tres pivots, forçat per les baixes de la plantilla. Jugant a mig gas, el Barça ha ampliat la renda fins al definitiu 28-42.