Handbol

Gran victòria del Fraikin Granollers contra el potent Sporting (32-29) en la lliga europea

Els vallesans han anat sempre per davant i ha destacat Rangel sota els pals

El Fraikin Granollers ha sumat una important, treballada i molt celebrada victòria contra el portent Sporting de Portugal per 32-29 en la segona jornada de la lliga europea. Els dos equips van guanyar en la primera jornada i els vallesans han sumat la segona victòria. Pol Valera ha estat el màxima anotador amb 7 gols, i Rangel ha destacat a la porteria amb 14 aturades.

Els vallesans han estat per davant en el marcador des de l’inici (6-3 en el minut 10), però ha estat a partir del minut 20, quan Gassama, que tornava a casa, ha anotat el 10-9 pels portuguesos que han començat a agafar una diferència clara. La defensa, les aturades de Rangel i l’encert en atac han fet possible un parcial de 6-0 i el marcador s’ha situat amb un 17-10 a dos minuts i mig del descans. L’Sporting ha reaccionat després d’un temps mort i s’ha arribat a la mitja part amb el 17-12.

En la segona meitat l’Sporting ha mostrat el seu potencial, ha incrementat la intensitat de la seva defensa, i en un parell d’ocasions s’ha apropat fins a només dos gols. A falta de deu minuts i després d’un parcial de 0-5 s’ha situat amb el 28-26. El Granollers ha sabut reaccionar amb tres gols seguits i s’ha assegurat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)