Ciclisme

El Massi-Tactic fitxa nou corredores per al 2023

Quatre catalanes entre les novetats del conjunt del Baix Ter

El Massi-Tactic incorpora nou ciclistes per a la plantilla del 2023, quatre de les quals són catalanes: Estefania Jiménez, Iris Gómez, Patry Ortega i Eli Escursell. La canadenca Adèle Normald, la colombiana Jennifer Ducuara, la francesa Cécile Lejeune, la portuguesa Vera Vilaça i l’hongaresa Petra Zsankó completen la nòmina de fixatges del conjunt del Baix Ter. Aurela Nerlo, Corinna Lechner i Myriam Núñez son les que segueixen d’aquest 2022, l’any en què quatre ciclistes de l’equip fan el salt a la màxima categoria amb formacions del World Tour. El Massi-Tactic complirà el cinquè any a la categoria Continental.

“Hem dissenyat un equip per igualar o fins i tot millorar els resultats de la temporada passada. La majoria dels nous fitxatges són joves talents que volen créixer amb nosaltres per, en un futur, ascendir a conjunts del World Tour” diu el president del club, Sergi Güell, satisfet per comptar amb 4 catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)