Waterpolo

Prova de foc per al Barceloneta

Waterpolo. L’equip mariner, invicte a la Champions, defensa el lideratge contra el Pro Recco (19 h per TdP), el vigent campió i el club més guardonat, amb deu corones europees

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta i el Pro Recco es tornen a veure les cares mig any després. Al juny, una fuetada de l’esquerrà Gergo Zalanki va barrar el pas de l’equip mariner (11-10) en els quarts de la final a vuit de Belgrad. Sense la transcendència d’aquell partit, avui (19 h per TdP) l’Atlètic Barceloneta defensa el lideratge de grup de la Champions a casa després d’un inici de la lligueta immaculat, amb cinc victòries en cinc jornades. El Pro Recco, el club més guardonat amb deu ceptres europeus, va ensopegar en la jornada inicial contra l’Olympiacòs (9-7), però ja ha enllaçat quatre triomfs i avui estaria en disposició d’assaltar la posició preferent del conjunt d’Elvis Fatovic. El tècnic croat podrà disposar de tots els seus efectius després que Alberto Munárriz ja s’hagi recuperat del cop a la mà que es va fer en la jornada anterior contra l’Olympiacòs, en què els mariners van fer un cop d’autoritat. Amb 15 punts, el conjunt català en té tres d’avantatge respecte de l’equip grec i de l’italià, que a una jornada per arribar a l’equador de la fase de grups són els grans favorits per aconseguir tres de les quatre places per a la final a vuit de Belgrad.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)