Handbol

El Granollers jugarà els vuitens contra l’Aarhus

Handbol. Lliga europea. Empata a la pista de l’Alpla Hard i manté el tercer lloc del grup que ja tenia assegurat. Disputarà l’anada a casa

Alpla Hard 27 Fraikin Granollers 27

ALPLA HARD:Doknic (Baldauf), Raschle (2), Schnabl (10, 3p), Antanavicius (2), Wüstner, Stevanovic (2) i Predragovic (3) –set inicial–; Maier, Schmid (4), Mischi, Schwärzler, Weber, Sgonc, Fritsch i Stojanovic (4)..FRAIKIN GRANOLLERS:Rangel Luan (Amores), Franco (4), Faruk (2), Salinas (2), Reguart (1), Antonio García (5, 1p) i Adrià Martínez (4, 1p) –set inicial–; Torriani (2), Romero, Gurri (1), Rey (2), Amigó, De Sande (3) i Roca (1).PARCIALS:0-3, 3-4, 5-8, 8-11, 11-12, 13-13 (descans); 15-15, 17-18, 20-20, 22-22, 25-24 i 27-27.ÀRBITRES:M. Tzaferopoulos i A. Bethmann (Grècia). Van excloure Antanavicius (2), Wüstner, Predragovic, Schnabl (2), Stevanovic i Raschle (2), per l’Alpla Hard i Amigó, Salinas i Rey, pel Fraikin Granollers.

El Fraikin Granollers va empatar a la pista de l’Alpla Hard (27-27), va acabar en la tercera posició del grup C de la lliga europea i jugarà els vuitens de final contra l’Skanderborg Aarhus danès, el segon del grup D.

Els granollerins tenien la tercera posició assegurada i aspiraven a ocupar el segon lloc si guanyaven i hi havia una combinació de resultats. La tercera posició del seu grup fa que el conjunt vallesà no tingui el factor pista del seu costat i per això jugarà el partit d’anada al Palau d’Esports de Granollers el 21 de març, i la tornada serà a Dinamarca, el dia 28 de març.

Els vallesans van començar bé el partit (0-3) i es van mantenir al davant en el marcador durant molts minuts, encara que mai van aconseguir distanciar-se clarament (5-8). El dos porters van estar força encertats sota els pals, i el del conjunt austríac va aturar tres penals en la primera meitat. El Granollers es va tornar a situar tres gols al davant (8-11), però va continuar sense gaire encert en atac i amb un parcial de 3-0 l’Alpla Hard va situar l’empat en el marcador en el minut 23. Es va arribar al descans amb igualtat en el marcador, 13-13.

En la segona meitat es va mantenir la tònica de la primera, amb els vallesans al davant amb un curt avantatge, en els primers minuts de joc. El conjunt austríac, però, es va situar per primera vegada al davant en el minut 44 (20-19) i poc després va aconseguir dos gols de marge, el seu màxim avantatge.

Un parcial de 0-3 va tornar a posar al davant els granollerins (22-23). Els últims deu minuts van ser molt disputats, l’Alpla Hard es va tornar a posar al davant i va arribar a l’últim mig minut del partit amb un gol d’avantatge.

El Fraikin Granollers va disposar de l’últim atac, el va saber aprofitar i Antonio García va empatar a dos segons del final, 27-27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)