Més esport

A tocar de les medalles

Esquí de muntanya. Marta Garcia és quarta i Oriol Cardona, cinquè en el relleu mixt del mundial

Les dues parelles de la selecció espanyola amb esquiadors catalans es van quedar a tocar del podi en la cursa del relleu mixt, que va tancar el mundial d’esquí de muntanya de Boí Taüll. L’esquiadora de Calldetenes Marta Garcia i el basc Iñigo Martínez van finalitzar en una gran quarta posició. Per la seva banda, el banyolí Oriol Cardona i l’andalusa Ana Alonso –clars aspirants a pujar al podi– van acabar cinquens. Les dues parelles van lluitar per les medalles en diferents fases de la cursa, i Iñigo Martínez va anar primer en l’inici de l’última volta del relleu mixt, però va cedir al final. Ana Alonso va tenir problemes de cansament en el tercer relleu, va perdre molts llocs i Oriol Cardona va remuntar fins a la cinquena plaça.

El títol mundial va ser per als francesos Emily Harrop i Thibault Anselmet, amb 26:46.5, i la segona posició la van ocupar els italians Giulia Murada i Nicolo Canclini (26:56.8), després d’una gran remuntada. La tercera plaça del podi la van ocupar els francesos Axell Gachet Mollaret i Robin Galindo (26:58.8). Una mica més lluny van arribar Marta Garcia i Iñigo Martínez, amb un temps de 27:14.4, i Ana Alonso i Oriol Cardona, amb 27:27.5.

En el relleu mixt de joves –sub 20 i sub 18–, Tomeu Comelles i l’andalusa María Ordóñez van ocupar la quarta plaça. Els catalans de la selecció estatal han acabat el mundial de Boí Taüll amb sis medalles: una d’or i dues de plata per a Laia Sellés en sub 18, una d’or per a Oriol Cardona i una de bronze per a Ot Ferrer i Maria Costa en sub 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)