A dues dècimes de la fi

Waterpolo. Lliga de campions. Fran Valera marca el gol de la victòria de l’Astralpool Sabadell contra l’OSC Budapest

Astralpool Sabad. 9 OSC Budapest 8

ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Sanahuja (3), Gil, Blasco, Veich (1), Valera (3), Bertran, Cabanas, Averka (2), Banicevic, Bonet, Bustos i Teclas.OSC BUDAPEST:Levai, Angyal (2), Manhercz (1), Varnai, Salamon (1), Csacsovszky (1), Dala, Toth, Vigvari, Burian (1), Bundschuh (1), Harai (1) i Bisztritsanyi.PARCIALS:4-2, 2-1,2-2 i 1-3.

Un gol de Fran Valera a dues dècimes del final va donar una important victòria a l’Astralpool Sabadell en la lliga de campions, la segona consecutiva. Els vallesans van derrotar per 9-8 l’OSC Budapest en un partit que van dominar des de l’inici i que es va complicar en el darrer quart. El Sabadell va començar dominant els dos primers períodes i va arribar al descans amb un 6-3. En el darrer quart els homgaresos van arribar a empatar. Amb aquesta victòria els vallesans abandonen la cua de la classificació del grup B.