Handbol

Final de trajecte?

Handbol. El BM Granollers s’aferra a la il·lusió i es conjura per remuntar l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga Europea a la pista del Flensburg

En aquest punt del trajecte europeu, el Fraikin BM Granollers ja es veu capaç de tot. Amb la il·lusió per bandera, però amb la confiança i el convenciment que tenen joc i recursos per fer-ho possible, l’equip vallesà afronta la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea contra el Flensburg-Handewitt (20.45 h, E3) amb el propòsit de capgirar l’eliminatòria (30-31) després de la derrota per la mínima de fa una setmana al Palau d’Esports.

“Sabem de l’extrema dificultat, sabem de la qualitat dels seus jugadors, de la dificultat de jugar a camp contrari, del fet que ells siguin els organitzadors de la futura final a quatre [27 i 28 de maig], però la il·lusió no ens la treu ningú. El partit que vam jugar en l’anada també ens dona molta confiança per afrontar la tornada amb moltes garanties.” Aquest és l’esperit i l’estat d’ànim que expressava el tècnic del Granollers, Antonio Rama, abans de posar rumb a Flensburg. En tot cas, des de la ciutat alemanya ja estan advertits i són conscients que el Granollers ja va ser capaç de trencar tots els pronòstics en els vuitens de final. Aleshores va perdre a casa contra l’Skanderborg-Aarhus (32-34), però va capgirar el guió en la tornada a Dinamarca (25-30).

Des del vestidor vallesà també es respira més optimisme després de la victòria de dissabte contra l’Osca (35-32), que va trencar la mala ratxa de resultats en l’Asobal i que manté l’equip en la pugna pel subcampionat. “Aquest triomf ens dona una actitud positiva a l’hora d’afrontar la tornada contra el Flensburg. Tenim moltes ganes de continuar lluitant per aquesta eliminatòria. Encara que sigui molt difícil, ens veiem capaços de fer-ho i lluitarem fins al final”, assegurava Jan Gurri després de la victòria contra l’Osca.

Al seu torn, el Flensburg-Handewitt arriba a la cita després d’un cap de setmana intens en què ha disputat la copa Alemanya a Colònia. Va perdre les semifinals contra el Rhein-Neckar Löwen (38-31) i va guanyar la pugna pel tercer lloc contra el Lemgo Lippe (28-23) en un partit en què l’exporter blaugrana Kevin Möller (16 aturades) va tornar a ser un dels protagonistes.

Anada
Granollers - Flensburg 30-31
Sporting - Montpeller 32-32
Göppingen - RK Nexe 32-23
Schaffhaussen - Füchse Berlín 37-33
Tornada
Flensburg - Granollers 20.45 h
Montpeller - Sporting 20.45 h
RK Nexe - Göppingen 18.45 h
Füchse Berlín - Schaffhaussen 18.45 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)