Tennis

Tsitsipas no troba rival en Shapovalov i ja està en els quarts de Barcelona

El segon favorit supera a un irregular canadenc per 6-3 i 6-2

Stefanos Tsitsipas s’ha classificat ràpidament i amb comoditat pels quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El grec, segon cap de sèrie del torneig, ha derrotat per 6-3 i 6-2 el canadenc Denis Shapovalov (14) en una hora i disset minuts. Stefanos Tsitsipas s’ha mostrat molt sòlid i ha aprofitat les errades del seu rival per continuar endavant. Dos trencaments de servei en cada set i mantenint el seu han estat suficients perquè el doble finalista a Barcelona accedís als quarts de final. El rival del grec serà l’australià Alex de Minaur (8) que s’ha classificat pels quarts de final sense jugar perquè el seu rival, el búlgar Grigor Dimitrov (11) s’ha retirat abans d’iniciar-se la jornada perquè durant la nit s’ha trobat malament.

Jannik Sinner, el quart favorit, ha necessitat tres sets i dues hores i vuit minuts per accedir als quarts de final. L’italià ha derrotat el japonès Yoshihito Nishioka (16) per 6-1, 4-6 i 6-3. Jannik Sinner s’ha mostrat molt cansat en el segon set i en el tercer s’ha fet evident que tenia problemes físics en la cuixa esquerra. Malgrat això ha continuat lluitant i s’ha emportat la victòria. El malagueny Alejandro Davidovich (10) ha guanyat amb força comoditat per 6-4 i 7-5 al finlandès Emil Ruusuvuori, l’únic jugador que s’ha plantat en els vuitens que no és cap de sèrie.