Tennis

Alcaraz ha de treballar dur per superar Bautista i passar als quarts de Barcelona

Ruud, el tercer cap de sèrie, cau eliminat als vuitens

Carlos Alcaraz ha hagut de treballar dur i posar el millor d’ell mateix a la pista per superar a un rocós Roberto Bautista i passar als quarts de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El murcià ha guanyat per 6-3 i 7-5 en 1h53 al castellonenc. En el primer set Carlos Alcaraz ha tingut dues boles per trencar el servei de Roberto Bautista i no ho ha pogut fer, i en el següent joc ha estat ell el que ha cedit un break (2-3). El murcià ha reaccionat tot seguit i ha guanyat els següent quatre jocs per emportar-se el primer set per 6-3. En la segona mànegaCarlos Alcaraz s’ha avançat amb un 2-0 després de trencar el servei del seu rival en el primer joc. Roberto Bautista ha continuat lluitant, hi han hagut tres breaks seguits i el partit s’ha anivellat (4-4). Carlos Alcaraz ha decantat el partit al seu favor amb un nou trencament de servei en l’onzè joc i Roberto Bautista ja no ha pogut reaccionar.

El tercer cap de sèrie del torneig, el noruec Carper Ruud, ha quedat eliminat en els vuitens de final al perdre contra l’argentí Francisco Cerundolo (15) per 7-6 (5) i 6-3. La remuntada i la victòria de Lorenzo Musseti (9) propiciarà un duel italià en els quarts de final, ja que s’enfrontarà al seu compatriota Jannik Sinner (4). Lorenzo Museti ha derrotat per 3-6, 6-4 i 6-1 al britànic Cameron Norrie (7) en un partit en que ha anat clarament de menys a més. Jannik Sinner s’havia classificat al matí al superar el japonès Yoshihito Nishioka (16) per 6-1, 4-6 i 6-3. L’anglès Daniel Evans (12) ha mostrat un bon nivell de joc i s’ha imposat per 6-3 i 6-4 al rus Karen Khatxanov (6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)