Tennis

Debut reeixit de Tsitsipas

Tennis. Barcelona Open Banc Sabadell. Supera Cachín per 6-4 i 6-2 i se cita amb Shapovalov. Sinner també arrenca fort contra Schwartzman i s’enfrontarà a Nishioka

Stefanos Tsitsipas (2), finalista el 2018 i el 2021, es va exhibir ahir en la seva estrena al Barcelona Open Banc Sabadell superant l’argentí Pedro Cachín –6-4 i 6-2 en 1h18– i i s’enfrontarà avui en els vuitens al canadenc Denis Shapovalov (14), que es va desfer de l’eslovac Jozef Kovalik: 6-3 i 6-4. Tsitsipas va trencar en el cinquè joc del primer set i va encarrilar el parcial. El 3-0 de sortida en el segon parcial amb dos breaks va encarrilar la seva victòria. També va reeixir l’italià Jannik Sinner (4) –semifinalista el 2021–, que va derrotar l’argentí Diego Schwartman per 6-4 i 6-3 i se les haurà amb el japonès Yoshihito Nishioka, botxí de David Goffin per 6-1 i 7-5. El rus Karen Khatxanov (6) va eliminar el xilè Nicolàs Jarry per un doble 6-4 i se cita amb el britànic Daniel Evans. El búlgar Grigor Dimitrov (11) va fer fora l’equatorià Emilio Gómez –el botxí d’Albert Ramos– per 6-3 i 6-1 i jugarà contra l’australià Alex de Minaur (8), que va fulminar el rus Aleksander Xevtxenko: 6-0 i 6-1. El britànic Cameron Norrie (7) es va desfer del rus Pavel Kotov (6-1 i 6-2 en 73 minuts). El número 13 del món s’enfrontarà a l’italià Lorenzo Musetti (9), que va derrotar l’australià Jason Kubler per 6-3 i 6-1. Musetti ve de vèncer Novak Djokovic i de perdre contra Sinner en quarts a a Montecarlo. L’argentí Francisco Cerúndolo (15) es va imposat a l’italià Francesco Passaro per un doble 6-2 i s’enfrontarà al noruec Casper Ruud (3), que havia vençut dimarts. en dobles el català Marcel Granollers i l’italià Simone Bolelli van perdre contra Koolhof-Skupski:7-6 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)