L’Atlètic Barceloneta fa els deures contra el Waspo98 Hannover (7-16)

A l’equip mariner li resten dos partits a la piscina de Sant Sebastià per acabar de certificar el lideratge de grup a la Champions

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha fet els deures contra el Waspo98 Hannover (7-16), el cuer, i tindrà dues jornades a casa per acabar de certificar el seu lideratge en la fase de grups de la Champions. El parcial del tercer quart (2-4, 2-2, 1-6 i 2-4) ha estat el que ha acabat marcant diferències. Els gols mariners han estat molt repartits, entre tots els jugadors de camp: Martin Famera (3), Felipe Perrone (3), Alejandro Bustos (2), Luke Pavillard, Miguel de Toro, Unai Biel, Alberto Munárriz, Dusan Matkovic, Marc Larumbe i Nico Paul i Fran Fernández.

Amb una bona pressió defensiva i rapides transicions, l’equip mariner ja ha fet tota una declaració d’intencions només començar (0-3), amb gols de Felipe Perrone, Martin Famera i Luke Pavillard. L’equip germànic ha replicat amb dues accions de superioritat, però Miguel de Toro ha respost amb la mateixa moneda abans de tancar el primer quart (2-4). En el segon quart, les bones intervencions de Felix Benke sota els pals han impedit que el conjunt mariner pogués obrir forat en el resultat. De fet, el parcial ha estat de 2-2 (4-6), amb dianes d’Alejandro Bustos i Perrone.

Després del descans llarg, l’Atlètic Barceloneta ha posat una marxa més. Ha ajustat la defensa i ha afinat la punteria per sentenciar el partit amb un contundent parcial d’1-6 (5-12). Amb el partit decidit, Nick Porter ha estat l’encarregat de defensar la porteria marinera en l’últim quart. Perrone, Dusan Matkovic, Niko Paul i Fran Fernández han estat els autors dels quatre últims gols mariners.