El CN Sabadell perd contra el Brescia (10-14) i ja no té possibilitats d’accedir a la final a vuit

L’Astralpool CN Sabadell ha ensopegat amb l’ofici i la qualitat del Brescia (10-14), el líder de grup, i ja ha perdut tota possibilitat d’accedir a la final a vuit de la Champions. La derrota vallesana, combinada amb l’empat del Jug Dubrovnik amb el Novi Beograd (11-11), deixa al conjunt de Quim Colet sense possibilitats matemàtiques d’acabar entre els quatre primers de grup, amb només dues jornades en joc. El descontrol del segon quart (1-2, 1-5, 4-4 i 4-3) ha estat determinant en la victòria del Brescia. Els autors dels gols locals han estat: Sergi Cabanas (3), Kanstantsin Averka (3), Fran Valera (3) i Bernat Sanahuja (1).

El primer quart s’ha tancat amb un ajustat 1-2 per al conjunt transalpí, i encara gràcies. Edu Lorrio ha fet cinc grans intervencions que han impedit que el rival obrís forat en el marcador. Només Edoardo di Somma, i per partida doble, ha pogut superar el porter madrileny en els primers 8 minuts de joc. Pel bàndol local, ha marcat Kanstantsin Averka després que la pilota s’estavellés al travesser i traspassés la línia de gol. El partit s’ha complicat en el segon quart. El CN Sabadell, amb moltes pèrdues de pilota en atac, no ha acabat de veure porteria. El Brescia, en canvi, ha posat una marxa més i ha eixamplat la renda amb les dianes de Dolce, Renzuto i Di Somma, de penal (1-5). Quim Colet s’ha vist forçat a demanar temps mort, però no ha pogut aturar la sagnia. Fran Valera ha trencat la sequera amb un gol en superioritat, i el Brescia arribava al descans amb un contundent parcial de 2-7.

El CN Sabadell ha reaccionat després del descans llarg. Sergi Cabanas (2) i Bernat Sanahuja han deixat anar el braç i han escurçat diferències (5-8). Alessandro Bovo no volia que se li compliqués el partit i ha fet un toc d’alerta als seus jugadors. La rèplica ha estat immediata. El Brescia ha tornat a ajustar la defensa i amb un parcial d’1-3 ha deixat el duel pràcticament sentenciat abans d’entrar en l’ultim quart (6-11). Averka ha anotat en superioritat en l’última acció d’aquest període. El CN Sabadell s’ha apuntat la victòria parcial en el darrer quart (4-3), amb dos gols més de Valera, de Cabanas i d’Averka.