El Fraikin Granollers obté en l’últim segon un valuós punt contra el Bidasoa (35-35)

El Fraikin Granollers ha acabat celebrant un punt que semblava perdut contra el Bidasoa (35-35) i que li permet mantenir el marge de quatre punts respecte al conjunt basc. Antonio García, en marcar en el refús d’un llançament de set metres assenyalat per infracció del Bidasoa, ha fet el gol de l’empat al límit del temps.

Hi havia molt en joc, i la igualtat ha estat absoluta en la primera meitat. Ha començat manant el Fraikin Granollers, però ni uns ni alters no han pogut agafar cap marge superior als dos gols de diferència. El Bidasoa ha tardat més de 15 minuts a posar-se per primer cop per davant en el marcador (9-10), però ha arribat al descans amb dos gols de marge (17-19).

La tendència del final del primer acte s’ha mantingut en l’arrencada del segon, i els visitants han agafat per primer cop una renda de tres gols (19-22). El conjunt d’Antonio Rama ha pogut tornar a equilibrar el partit (25-25, a 16 minuts per al final), però no posar-se per davant. L’emoció ha estat màxima, amb intercanvi de cops i una renda d’entre un i dos gols dels d’Irun. Yusuf ha mantingut l’esperança, però ha topat amb el porter Jakub Skrzyniarz en una ocasió d’or per empatar el partit a 1:30 del final. Del possible 34-34, al 33-35. Però el Ganollers no ha defallit i Antonio García ha empatat després que el porter li hagués aturat el llançament de set metres.