Més esport

La Gala Valors en Acció tanca els Jocs Emporion

La setena Gala Valors en Acció ha posat el colofó als Jocs Emporion, en un acte a l’auditori on es repartien els premis a esportistes, equips i entitats pel seu joc net en les activitats organitzades pels consells esportius. S’han repartit 41 guardons i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany ha donat la bandera dels Jocs Emporion al Consell Esportiu del Baix Empordà, que coordinarà l’edició del 2024.

Jordi Masquef (diputat d’Esports de la Diputació de Girona), Anna Julià (representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona), Jordi Tarridas (president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany) i representants de la resta de consells esportius gironins i familiars i amics dels premiats han assistit a l’acte en què Masquef destacava l’aposta “per l’educació dels més joves en l’esport. L’esport fomenta l’esforç, la concentració i la disciplina, educa en el respecte a l’adversari i fomenta la creativitat i la cooperació, la feina d’equip. I aquests valors també es poden extrapolar a qualsevol àmbit de la vida”. “Els Jocs Emporion són la gran festa de l’esport de les comarques gironines i les finals territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que es porten a terme durant tot l’any i que estan impulsats per Esportcat” afirmava Julià. Finalment, Tarridas posava en valor “els valors i les emocions viscudes durant els Jocs Emporion 2023. Són els que ens agrupen a la Gala Valors en Acció, i ho fan per reconèixer esportistes i equips que han participat a nivell esportiu, però alhora, destacant en actitud i exemplaritat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)