Tennis

Bassols jugarà la final del WTA 125 de València després d’una gran remuntada

La blanenca guanya per 3-6, 6-3 i 6-1 l’alemanya Korpatsch

Marina Bassols s’ha classificat d’una manera brillant per la final del WTA 125 de València després de protagonitzar una gran remuntada. La blanenca, 130 del rànquing WTA, ha derrotat per 3-6, 6-3 i 6-1 l’alemanya Tamara Korpatsch, 124 del món. L’inici de la semifinal ha estat molt desfavorable per Marina Bassols, que ha encaixat un 0-5 en contra. S’ha refet una mica, però ha acabat perdent el primer set. La seva millora s’ha notat en la segona màniga en que després d’un 2-3 en contra ha guanyat quatre jocs seguits i s’ha emportat el set. El seu bon joc ha continuat amb un 3-0 en el darrer set que ha encarrilat la victòria.La seva rival en la final serà l’egípcia Mayar Sherif, la primera favorita, que ha guanyat l’argentina Nadia Podoroska (8) per 6-1 i 6-3.

Aliona Bolsova i la veneçolana Andrea Gamiz, primeres favorites del quadre de dobles, s’han classificat per la final al derrotar per 7-6 (3) i 6-1 la barcelonina Guiomar Maristany i la gallega Jessica Bouzas. Les seves rivals seran les russes Angelina Gabueva i Irina Khromatxeva, les segones caps de sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)