Més esport

Remuntada, títol i sextet

Amb una remuntada espectacular, el Barça ha resolt per la via ràpida la final contra el Jaén i s’ha assegurat el títol de lliga de futbol sala per corroborar una temporada històrica per al club blaugrana, que per primer vegada ha fet el ple amb sis lligues entre l’equip masculí i femení de futbol, el de bàsquet, el d’handbol, el d’hoquei sobre patins i el de futbol sala.

El Jaén, amb molt d’ambient a l’Olivo Arena, ha marcat l’1-0 mitjançant Renato, que ha recollit un refús de Dídac (5’). No ha trigat gaire Renato a marcar el segon, amb un xut potent que ha perforat la porteria (7’). Amb el 2-0, el Barça ha buscat la reacció i ha tingut diverses ocasions, però no ha tingut encert i ha vist contra un Jaén que ha defensat bé.

El Barça ha trobat el premi a la insistència al començament de la segona part, amb un gol de Sergio González quan no s’havia jugat ni un minut. L’empat ha arribat després d’un xut de Pito que el porter ha rebutjat i Dyego, amb un xut subtil de vaselina, ha resolt en el 2-2 (28’).

Poc després, el porter local Espíndola ha estat expulsat per tallar una pilota amb la mà a fora l’àrea. No ha tardat el Barça a marcar el 2-3, amb un gran xut de Matheus amb l’esquerra (29’). Sense ni temps de reacció dels locals, Ferrao ha fet el 2-4 (30’). I en ple festival, Catela ha marcat el cinquè (31’).