Patinatge

Tres catalans participaran al mundial d’alpí en línia que es disputarà a Montjuïc

Marta Borràs, Laia Torras i Oleguer Selga seran els representants catalans al campionat, on hi haurà fins a 180 participants

Barcelona acollirà a partir de demà i fins el 9 de juliol, el mundial d’alpí en línia, que enguany es disputarà a la muntanya de Montjuïc. En la competició s’hi reuniran fins a 180 participants provinents de 13 països diferents, la majoria dels quals de l’Europa Central, on aquesta disciplina té més popularitat. En representació catalana participaran a la competició Marta Borràs, Laia Torras i Oleguer Selga, que han estat convocats per la Federació Espanyola de Patinatge en una llista d’un total de 16 esportistes.

L’alpí en línia és un esport de roda petita practicat sobre patins en línia que consisteix a recórrer en el mínim temps possible un trajecte de baixada en asfalt marcat amb portes que cal evitar fent girs. Durant els quatre dies de competició, els millors corredors, que poden superar els 60km/h, competiran a les categories d’eslàlom gegant a nivell individual i, per equips, eslàlom combinat i eslàlom paral·lel. Les entrades per veure les proves seran gratuïtes per a tothom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)