Més esport

Bon paper de Nnaji en el seu debut a la Summer League

El pivot del Barça ha disputat 17 minuts i ha completat una bona estadística amb els Hornets

El jove interior del Barça James Nnaji ha debutat aquesta nit a la Summer League de la mà dels Charlotte Hornets. Els de Carolina del Nord s’enfrontaven als Golden State Warriors, en un partit en què el pivot nigerià no només ha fet uns bons números, sinó que també ha ofert accions de qualitat com les que ja li hem vist fer al Palau Blaugrana.

Nnaji, que només té 18 anys i va ser escollit en el número 31 del draft de l’NBA pels Hornets, ha completat una estadística de 5 punts (2/2 en tirs de camp), 4 rebots i 1 tap en 17 minuts. A més, ha deixat el seu segell fent un tap, acció marca de la casa.

El nigerià, que tot i que ha ofert una molt bona imatge en el seu primer partit a la Summer League, no ha pogut evitar la derrota del seu equip per 98-83.

Tot i disputar la Summer League amb els Hornets, l’interior del Barça encara no farà el salt a la NBA la propera temporada, sinó que seguirà un curs més com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)