Futbol Americà

Els Barcelona Dragons cauen a la pròrroga (22-19) contra els Helvetic Guards

Els barcelonins sumen la tercera derrota seguida (2-3) en la lliga europea

Els Barcelona Dragons han perdut en la pròrroga per un curt 22-19 en la seva visita al camp de l’Helvetic Guards suís en la cinquena jornada de la lliga europea. El conjunt barceloní ha encadenat la tercera derrota en un partit que ha sigut molt anivellat, i van 2-3 en la seva conferència.

Els Dragons s’han avançat en el primer quart (3-7), però el segon ha estat favorable als suïssos i han arribat al descans amb avantatge (16-7). En el tercer període els barcelonins han anivellat el partit i en el quart s’han posat per davant (16-19), però els locals han empatat i s’ha arribat al temps suplementari. Un field goal del conjunt de Zuric ha decantat la victòria pels locals.