Natació

Arbidel González, la sensació en les eliminatòries de 200 m papallona

El nedador asturià del CN Barcelona passa a la semifinal del mundial amb el segon millor registre després d’esmicolar el rècord d’Espanya (1:54.99)

La gran sensació de la delegació espanyola en la tercera sessió matinal de la natació del mundial de Fukuoka ha estat l’actuació del nedador asturià del CN Barcelona Arbidel González, que s’ha colat en les semifinals dels 200 m papallona amb el segon millor registre i després d’esmicolar la plusmarca espanyola amb un registre de 1:54.99. “No tinc paraules, encara no m’ho crec. M’he trobat bastant bé i el meu objectiu era baixar de 1:56. Però quan he vist 1:54.9 he pensat; això és impossible”, ha comentat, incrèdul, després de la seva gesta.

Arbidel, de 20 anys, venia acreditat amb un 1:56.75 com a millor marca i ha rebaixat per un segon i mig el rècord d’Espanya de Carlos Peralta de l’europeu de Londres 2016 (1:56.42) amb una enorme fase subaquàtica i un últim parcial espectacular. En el còmput de les eliminatòries només l’ha pogut superar el japonès Tomoru Honda (1:54.21) i aquest migdia (14.33 h per TdP) podrà nedar la seva semifinal des del carrer 4.

Ainhoa Campabadal, lluny de les seves marques en 200 m lliures

En la sessió matinal també ha competit la nedadora del CN Sant Andreu Ainhoa Campabadal, que amb 2:02.78 ha quedat lluny dels seus millors registres (1:59.52) i s’ha classificat en la 43a posició final. Des del carrer 9, la de Caldes de Montbui ha nedat en la mateixa sèrie que l’australiana Ariarne Titmus, la flamant recordista mundial de 400 m lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)