Futbol sala

El Barça de futbol sala comença la pretemporada

Els blaugranes iniciaran aquest dimecres la seva pretemporada a Andorra en una estada de quatre dies

La plantilla del Barça de futbol sala ha estat citada aquest dimecres a les 8h del matí a la Ciutat Esportiva per passar les proves mèdiques, fer un primer dinar tots junts i, finalment, posar rumb cap a Encamp (Andorra).

Velasco comptarà amb una expedició de 12 jugadors del primer equip, amb la novetat d’Erick Mendonça i l’absència de Sergio Lozano, que encara s’està recuperant de la seva lesió al genoll, i quatre del filial: Harrison, Puigvert, Aniol i el porter Martí.

Durant l’estada, l’equip farà una primera sessió de cursa per la muntanya a l’entorn de l’estany d’Engolasters, mentre que dijous tocarà sessió de gimnàs i doble sessió de pista. El divendres faran cursa per la muntanya a primera hora, gimnàs al matí i pista a la tarda. Finalment, dissabte faran una nova sessió de gimnàs i pista a partir de les 11h, just abans de dinar i tornar cap a Barcelona, on l’equip seguirà fent pretemporada amb el següent calendari d’amistosos: contra l’Industrias a porta tancada a la Ciutat Esportiva el dissabte dia 12 d’agost; torneig internacional Mucho Más a Valdepeñas amb la semifinal contra el Kairat el cap de setmana del 19 i 20 d’agost, i la Copa Catalunya a Martorell del 24 al 26 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)