Natació

Núria Marquès i Sarai Gascón, medallistes a Manchester

Marquès i Gascón han aconseguit una plata i un bronze respectivament després d’uns 200 metres estils molt disputats

Les catalanes Núria Marquès (CN Sant Feliu) i Sarai Gascón (CN Terrassa) s’han penjat les medalles de plata i bronze respectivament en els 200 metres estils de la categoria SM9 del mundial de natació adaptada que s’està duent a terme a Manchester. La cursa ha estat molt competida, i mentre que Gascón l’ha iniciat competint en estil papallona, la barcelonina Marquès l’ha superat en el torn d’esquena i braça. Gascón, que està disputant el seu novè mundial i també competirà en les proves de 50 i 100 metres lliures, ha aconseguit una marca de 2:37.13, just per darrere de Marquès, que ha acabat amb un temps de 2:36.67. A qui les catalanes no han pogut superar ha estat a l’hongaresa Zsofia Konkolu, que les ha remuntat als últims 50 metres fent crol, i finalment s’ha endut l’or.

En el cas de Gascón, la medalla és encara més meritòria perquè a mitja cursa ha patit un atac d’asma, de manera que durant uns instants ha vist perillar les posicions de podi. Tot i així, s’ha sabut sobreposar a l’imprevist i fer-se amb el bronze, aconseguint, així, sumar una medalla més per al CN Terrassa, després que Àlex Villarejo es proclamés subcampió a la final dels 50 metres braça SB3 amb un temps de 49.90.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)