Handbol

La selecció espanyola guanya el títol mundial U-19 de manera brillant

Nou jugadors de clubs catalans han format part de l’equip campió

La selecció espanyola juvenil, amb nou jugadors de clubs catalans, ha guanyat d’una manera espectacular el títol mundial U-19 que s’ha disputat a Croàcia. En la final Espanya ha derrotat a Dinamarca per 28-23 després d’una gran segona meitat. El conjunt estatal s’ha avançat amb un 4-0 d’inici, però després els danesos han igualat el partit i s’ha arribat al descans amb un 13-14 per Dinamarca. En la segona meitat la selecció espanyola ha fet una defensa impressionant i s’ha anat distanciant clarament en el marcador. Ferran Castillo ha anotat 7 gols i Víctor Romero n’ha fet 5 en la final.

Han format part de la selecció espanyola nou jugadors de clubs catalans, Pol Amores, Ferran Castillo, Pablo Guijarro i Víctor Romero, del Granollers; i Peter Cikusa, Djordje Cikusa, Ezequiel Conde. Ian Barrufet i Jokin Aja Garate, del Barça. En els quarts de final Espanya va derrotar Alemanya per 32-28 i en la semifinal es va desfer de Croàcia, el conjunt amfitrió per 37-29.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)